Потребителски профил

nelive

Регистриран: 21.11.2012
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
50
36
14

Рейтинг: 146

Място в класацията: 441

Коментари на nelive

Йотова за случая "Иванчева": Другата седмица ще съберем комисията по помилване, за да разгледаме документите

14:58:30 / 12.11.2022
3
3
Намериха се идиоти, които да излизат на протест в защита на тази жена, която бе хваната с подкуп от 70 000 евро пред очите на всички в центъра на София. Потрес! Още тогава започна митологизирането на Иванчева, която освен кошмарно лош и неадекватен районен кмет се оказа и много алчна. За да избегне правосъдието дори забременя инвитро, а вчера разигра турски сериал в социалните мрежи. ВКС, който не може да бъде заподозрян в зависимости от Гешев е публикувал мотивите, всеки може да ги прочете. За мен този случай е изумителен с упорития отказ на голяма част от хората да видят очевидната истина в този банален случай. Нахална дребна чиновничка, която иска огромен подкуп, за да придвижи документ. То не бяха митологизации, то не беше политизиране и патос в името на справедливостта. По ирония една корумпирана дребна чиновничка се превърна в знаме на хора, които искат справедливост. Но ако може справедливост само за онези, които лично посочат, а за нашите крадци - не. Пълен потрeс. Сега остана и от президентството да я помилват, за да бъде циркът пълен. И да спрат веднъж за винаги всички умнокрасиви мантри за съдебна реформа и борба с корупцията.

Йорданов: ПП и ГЕРБ само дето не се целуват уста в уста. Кирил и Асен ще продадат всичко, за да са в Министерски съвет. Нинова също

18:59:52 / 11.11.2022
4
2
Неусетно за няколко седмици Борисов позиционира ГЕРБ в самия център. Отляво и отдясно напрежението при ПП, БСП и ДБ, че могат да останат извън софрата - ескалира с всеки тягостен ден в парламента. С дясната ръка Хитрият играч от Банкя пошляпва и подърпва измамниците от ПП и шилото на Прокопиев Христо Иванов, но с лявата си ръка Бойко не почива, а разчесва качествено Корнелия в тъмното. Калимерата между Соцпартията и левите полулиберали Кики и Асен се разпадна още при Вежди и отстъпи на бясната конкуренция кой първи ще се разбере с Борисов, за да не остане извън разпределението на порциите, идващи с 20-те милиарда от Брюксел. В Зайчарника се проведе кастинг за коалиционни партньори. Наречето го преброяване на дивите зайци или пък лов на помияри. Помиярите Христо Иванов, генерал Гном, Лорер, Асен Василев и Кики Петков вече въртят опашки и се облизват около аромата на кюфтаци откъм печката, но Корнелия Нинова чевръсто им води не с една, а с две обиколки, защото първа взе завоя с 200 и вече разпределя порции и постове с ДПС и ГЕРБ. Все пак прокопиевите помии са известни със своята повратливост и шавливост и нищо чудно на финала да изпреварят кака си Корни и първи да се шмугнат под юргана на Батко си, с когото ги свързва дългогодишен стаж като негови подлоги. Верно, изхабени са, ползвани са като стар кондом градските жълтопаветни либерасти, но война е, световна криза, човешко е да им простят за N-ти път и да забравят набързо за ареста. Втора цедка били. Ами втора цедка. Кой ти я дава като няма първа. Както пее техният либерален бард и гъС, който им е знаме - депутатът Христо - „Мене ме нема в цялата схема/ пара ми треа за злопупотреба“. Страшен страх тресе либералната кочина да не изпадне от Схемата. Нашенските един файтон либерали мразят много по-силно, отколкото мразят Путин, да ги Нема в цялата схема. Те си знаят, че са шано политици, втора цедка и си играят ролята на помияри с чест и достойнство, защото не страдат чак от такива скрупули. Щом жените им са общи, значи и в политиката са готови на всичко за едната споделена „отговорност“.

Сачева: Когато ГЕРБ управляваше, нямаше убийство на граничен полицай и границата ни беше за пример

19:20:21 / 08.11.2022
6
0
Когато ГЕРБ управляваше:  https://youtu.be/wH09lYpX-zE   P. S. И между другото, в интернет наистина няма нищо за въпросното "самоубийство" - никъде нищичко от 22-23 март 2020 година. Службите са заглушили всичко. Търсих и в полицейските сводки - и там нищо. 

Бойко Рашков: Помощ, а не конфликт трябва да търсим с Турция

13:11:50 / 08.11.2022
2
1
https://youtu.be/ddeg1OyI-9Y   Да се гледа. Не е задължително. Препоръчително е. От кухнята. 

Тяло на пилот без крака изплава край Царево

18:29:49 / 07.11.2022
2
0
https://youtu.be/tz-g20_-k2Y  Погребението му. Преди месец. А кукуригащата "медия" тепърва ще го погребва, щом сега го е открила. Юни месец руснаците го свалиха. Ноември новината пристига в кукуригащата "медия". 

Министър Димитров: Нямаме финанси да оставим бежанците в хотели

14:53:03 / 05.11.2022
2
1
Украинците искали да си останат в хотелите по нашето Черноморие. Със закуска, разбира се. Аз естествено съм "ЗА"! И аз съм бил на плаж на Днепър, така че, знам какво е. Нещо повече! Предлагам да сложим по едни жартиери на "Глиги и приятели" и ако гостите от Запорожие случайно имат нужда и от масаж, да могат да звънят директно в централния офис на "Демократична България". Цона ще бъде дежурна. Today. Но това касае всички! Политически хибриди у нас. И леля Асена, и пацифистката Нинова, и най-малкият голям разузнавач на света Наско, и Човекът кюлче Баце, абе, всички! Всички, голи, с Украйна, на плажа, на масаж! Що се отнася до нашите хотелиери пък, то тук ще бъда много кратък - га яде кюфтета не пище! А сега мрънкате, че "гостите" се заключвали по стаите и не може да ги изгоните, а?! Ами, бате, така е! Пишете на Зеленски. В Телеграм. Барем ви прати едно-две кила за компенсация. Той поне е ларж. На глупости.

593 са новите случаи на коронавирус

14:38:01 / 29.10.2022
2
0
ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ над населението продължават. КОЙ (!!! USA) създаде и пусна вируса? КОЙ (!!! НИКОЙ) ще отговаря за извършеното срещу човечеството престъпление и използването на биологическо оръжие? 

Славов, ДБ: Имаме непреодолими разминавания с ГЕРБ по темите за съдебна реформа и корупция

15:37:01 / 22.10.2022
2
0
Това, което ни представят като битка на „абсолютното добро“, т.е. ДБ и ПП, срещу „абсолютното зло“, т.е. прокуратурата и ГЕРБ, е удивително елементарен и направо пошъл разказ. Всъщност става дума за битка на клана, олицетворяван от олигарха Прокопиев, срещу клана, олицетворяван от олигарха Пеевски. Тук „добри“ и „лоши“ няма. Има само групировки, които се борят за цялата власт. Онези, дето по цял ден опяват, че се сражавали като „бойци на светлината“ в името на „върховенството на закон“ са или добре платени НПОшници, или полезни идиоти. Скандиранията за „съдебна реформа“ са просто шумовият фон, зад който едни нови играчи искат да изместят старите. Едва ли има нормален българин, който да вярва в искреността на тези „съдебните реформатори“.

Избраха Вежди Рашидов за председател на Народното събрание

14:50:45 / 21.10.2022
4
0
Ченгето, стреляло с „Калашников“ по плажуващи, стана депутат. Един от новите депутати се правел на голям мъж пред проститутки. От лодка в морето стрелял първо с пистолет, а после с „Калашников“. Играели на „събличанка“. Уви, стрелял по каменист плаж, на който имало хора. Случката е от юли 2000 година. Голяма група е заела най-хубавата маса в хотелски ресторант в Китен. Заведението до къмпинга в онова време е хитово. Гостите, демонстриращи важност, не губят време - алкохол и настроение на макс. „Шефът каза да наливам без да задавам въпроси и без да искам сметката“, разказва по-късно сервитьорът, отговарящ за масата. „Разбрах, че това са началници от МВР - майор П… от бургаската дирекция и подполковник Г…… от София. На масата имаше местни бизнесмени и проститутки“, дава обяснения по-късно пред разследващите служителят на ресторанта. И още: „Колега ни беше Димо Лодкаря, който извън работа возеше хора с яхтата си, нещо като круизни разходки. По някое време, вече пияни доста, шумните гости дадоха оферта на бай Димо да ги вози навътре в морето. Той се съгласи и тръгнаха. Правеше впечатление луксозното куфарче, което носеше единият полицай. По-късно стана ясно, че в него е бил десантният „Калашников“ и няколко торбички с прахообразни вещества. Часът беше около 17:00“. Като навлезли в морето, единият от служителите на МВР предложил да поиграят като палави възрастни хора - хвърля се бутилка нависоко, а някой стреля по нея. Ако я уцели, дама от компанията сваля дреха. Ако не я уцели, облича дреха. Бургаският важен полицай се заема да мята нависоко бутилки, а подполковникът от столицата стреля с пистолет. Разбира се, на лодката отново се налива алкохол. 20 минути след началото на разходката, точно срещу устието на Китенска река, подполковникът извадил от куфарчето „калашника“, сглобил го и започнал да стреля. „Целел се в шишетата, но поради силното вълнение в този момент на морето, лодката се клатела доста сериозно и стрелбата вместо към небето се отклонила към плажа“, разказва през колегите си бивш полицай. Според версия на друг полицай, който придружавал началниците, пияният софийски началник „направо си е започнал да стреля към брега“. Понеже тази част от плажната ивица се явява крайна, стръмна и скалиста, подполковникът решил, че там няма хора. Уви, това било мястото на романтици, които първо помислили, че навътре в морето се провежда учение, но бързо започнали да залягат и да търсят места за скриване. „Общо 3 откоса пълни пълнители попаднали на пясъка. 2 куршума пронизали и караваната за скара-бира тогава на известния бургазлия къмпингар Пламен Кольов. Останали в ламарината“, гласи разказът на ченгето. Стрелбата става най-коментираната тема в градчето на следващия ден. Хората търсят подробности във вестниците, но информация няма. „Недосегаеми мутри“, постигат консенсус местните и курортистите. В продължение на 6 часа на мястото на инцидента се появяват различни полицаи и следователи. Над 20 са, но всеки мълчи. Установено е, че след хаотичната стрелба, ченгетата са разбрали каква лудост извършват и веднага се насочват към пристанището. Били посрещнати от патрулни полицаи, които реагирали мигновено след чутите изстрели. Подали предупредителни сигнали към яхтата да приближи брега. Пияните ченгета се опитали да излъжат, че са от голяма бургаска частна охранителна фирма, но бързо се наложило да признаят - „Колеги сме“. Задържали са ги без съпротива. Още на кея казали, че са стреляли с десантен автомат „Калашников“ без номер. Имали и неизползван флоберов револвер. „В продължение на два дни нямаше никаква информация от МВР-Бургас. После пуснаха официалното съобщение, което беше със спестени данни. Седмица след стрелбата се разбра, че нито някой от тях е уволнен, нито вътрешната проверка по случая е приключена. Сякаш са нужни месеци, за да се изясни кой и защо е гърмял. Разбра се и още нещо - че МВР всъщност старателно крие не толкова своите служители, а останалите от компанията местни криминални величия и проститутките, едната от които, се оказа дъщеря на друг важен човек. Ден след стрелбата в Китен един началник заплашил подчинените си в дирекцията с военен съд, ако проговорят за случилото се“, разказва ченгето. Подполковникът излязъл в болничен отпуск. „Явно отпуската дала добър резултат в търсенето на връзки. Стигнало се до намеса на столичен военен прокурор за потулване на случая“, допълва бившият служител на МВР. От вчера подполковникът, стрелящ с автомат „Калашников“ по плажуващи, е депутат в 48-мото Народно събрание. Името на този Мики Маус е Григор Захариев - от ПП "Български Възход". 

Депутатите се обединили около Вежди Рашидов, но после се отказали

15:36:23 / 20.10.2022
4
1
Какво налично имаме в парламента! Писклива малоумница с виза за Банкя се пъне от трибуната. Фалцетно крещи: Моето дъно е най-голямото дъно! Смрад. Сричащ разносвач на пици, завършен неграмотник и краен дебил, си мисли, че има право да срича. Пред цяла България. До него пък пухкава надуваема кукла и некакъв нереализиран еврейски кайт сърфист гледат нагло. Смрад. Мустафа с морзовата азбука също се пъне. Имал право. Славка има също, бе, адаш! Но той невинен бил, вика, смешникът жалък. И отново. Смрад. Нагла лелка от Крушовица довела най-голямата партия до дъното безочливо простее на трибуната. И в ефир. Дядо ми ако беше жив щеше да й счупи очилата. Баща ми също. Смрад. Ужасна смрад! Ицо Сопола. Тоя субсидиран "демократ", палячо. И той там. И той се прави. А в крайна сметка, какво? Презокеанска. Долна. Миризлива. Смрад! 

Мистерия с рентгена и снимките на "камиона бомба" на Кримския мост

14:33:45 / 12.10.2022
6
2
Ко? Не! "Обнародовано видео досмотра фуры, перевозившей груз со взрывным устройством, и фото содержимого грузовика на таможенном посту." - РИА.  Това се казва в пропагандната РИА, нищо повече или по-малко, нито запетайка. Имаш проблем с руския език? Къде се казва, че официално идва от ФСБ въпросния монтаж с ренгена? 🙂 В РИА е проверката на камиона, видео от охр. камера - то е от ФСБ. Този стоп кадър е публикуван в Petel. А свободните съчинения и монтажите са смесица на Petel и от двете украински помийни ями Труха и PTV+ които Petel цитират. И както е казано в коментара по-долу: "Това, че препечатваш чужда дезинформация и чужди лъжи - не те прави по-малко виновен в разпространението на дезинформация и лъжи. ИСТИНСКИТЕ журналисти и ИСТИНСКИТЕ медии НЕПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ НЕ ПУБЛИКУВАТ." 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X