Потребителски профил

Mickey Mouse

Регистриран: 01.07.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10
-2
12

Рейтинг: 8

Място в класацията: 975

Коментари на Mickey Mouse

Сложиха уникални табели на затворените пешеходни пътеки във Варна: "Освободете зебрата!"

12:01:20 / 01.07.2019
10
11
Коментарите ме карат да си избода очите със тъпата страна на супена лъжица. На milan_gl му пожелавам да му избият гарнитурите на десет-годишното беемве, което кара. А всички, които са гласували "за" неговите коментари: завинаги да са приковани в инвалиден стол, за да разберат защо са нужни пешеходни пътеки. На Mitko съм му избрал подарък за рожденния ден, речник на правописа в българския език. Saluti e baci.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X