Потребителски профил

vanko005

Регистриран: 30.07.2013
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 15

Място в класацията: 781

Коментари на vanko005

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: СЪБИРАТ 2000 ЛЕВА ЗА ПЛАСТИКА НА ГЛАВАТА НА МОТОРИСТА, КОЙТО ЛЕТЯ 15 МЕТРА СЛЕД УДАР В РЕНО ДО АВТОГАРАТА

14:46:12 / 30.07.2013
0
0
Абе някой замисля ли се какви са били обстоятелствата??? Тоя мотор с колко км/час се е движил? Там има светофар, спирка на градски транспорт и натоварена пешеходна пътека. Все си мисля, че трябва да се подхожда много внимателно и с намалена скорост в района. А коланите и каските са животоспасяващи, никой няма оправдание да не ги използва.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X