Потребителски профил

Iva

Регистриран: 07.05.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
18
18
0

Рейтинг: 28

Място в класацията: 619

Коментари на Iva

За змии по дърветата в парка на Аспарухово алармира варненка (снимки)

18:05:34 / 07.05.2019
16
0
Много смешно за аверките по дърветата... Фотографиите са мои. С мое разрешение са публикувани във фейсбук, откъдето се копнаха и фактите се украсиха, преувеличиха и се превърна в евтина сензация.  Нито съм била притеснена, нито ужасена. По-скоро възхитена от симетрията и съвършенството. Ако не се закача и не се почувства застрашена, змията няма да нападне. А по въпроса къде е мястото ѝ - това е парк с жива природа. Как ще забраним на водните змии да изпълзят по някое дърво?  Въпреки написаното по-горе си признавам, че и на мен би ми изкарала акъла, ако беше паднала на главата ми. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X