Потребителски профил

Yachtsailor

Регистриран: 07.07.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
12
8
4

Рейтинг: 28

Място в класацията: 586

Коментари на Yachtsailor

Зрелищна катастрофа с яхта преди Аспарухов мост! (снимка)

10:34:36 / 12.08.2015
8
2
Кога най-после някои хора ще проумеят физичните закони - няма как моторна лодка с тегло от 4-5 тона да бъде дърпана от лек автомобил с тегло от 2 тона, като се разчита единствено на спирачната система на автомобила. При движение по склон, масата и ускорението на ремаркето стават непосилни за джипчето и се стига до това. Аман от олигофрени

Потресаващо: Полицаи ритат момиче при проверка на улицата в София (видео)

09:43:04 / 07.07.2015
4
2
Когато има обиди и закани към длъжностно лице си има процедура - задържане за 24 часа и завеждането на преписка по тези обвинения. Така биха направили нормални полицаи. Тези от кадрите са престъпили правомощията си и сега ще си понесат последствията. Ясно е, че това, което са направили е повече от отвратително. За съжаление, само около 10 % от всички случаи на насилие от страна на полицаи са документирани или им се е дала гласност. И да не се заблуждаваме, че в страните от цял свят е по различно. Просто в тази професия всекидневно се употребява сила спрямо различни криминални лица и много от полицаите започват да приемат всички нарушители под общ знаменател, без разумна и трезва преценка на ситуацията.  Безспорен факт е, че една част от тези служители са с намален умствен капацитет и не могат да мислят адекватно а вземат решения на база първичните си инстинкти.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X