Потребителски профил

Hero

Регистриран: 14.07.2022
Вие и Вас се пише с главна буква, ако се обръщате към един човек, в знак на уважение. Ако се обръщате към няколко души - с малка буква
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
18
14
4

Рейтинг: 44

Място в класацията: 592

Коментари на Hero

Асен Василев: Токът ще поскъпне най-много с 5 процента след премахване на нощната тарифа

21:20:36 / 29.03.2024
5
0
Аз си водя дневник с консумацията на ток. Сметнах за няколко месеца назад и излезе, че ако при тези цени нощната тарифа се смята като дневна, увеличението ще е 19-22 %. А ако се вдигне цената на дневната? Така че Кокорчо или не владее аритметиката, или ЛЪЖЕ!

Гергана Стоянова бясна по Нова: Пълно лицемерие! Зрителите искат да си забият шиш в дванадесетопръстника

22:07:43 / 16.01.2023
2
4
Какво значи "отграмотим"? Да ги ОГРАМОТИМ или да им избием от главите всичката грамотност? Ако го казала Г.С. - ...

Лара Златарева: Заплатите няма да паднат на половина от въвеждане на еврото, само цифрите

23:23:24 / 16.09.2022
4
0
Напълно съм съгласен! Винаги съм твърдял това в разговор с приятели. Подобна беше ситуацията, когато въведоха ДДС преди 30 години. Помните ли твърденията, че ако депутатът е богат, няма да краде? Ха-ха-ха! Клошарят ще открадне пари за една бира и цигари, милионерът - ?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X