Потребителски профил

danielaveselinova24@gmail.com

Регистриран: 14.04.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
2
1

Рейтинг: 12

Място в класацията: 832

Коментари на danielaveselinova24@gmail.com

Щангистът Христо Христов дебютира на европейско за мъже

08:37:47 / 14.04.2019
2
1
Стоян,коментара ви е меко казано злобен и неуместен.....той е само на 17 и ако поне малко сте гледали състезанието щяхте да забележете ,че се бори срещу мъже на по 25 до 36 години,които са с много повече опит.Беше и с контузия ако сте прочел!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X