Потребителски профил

merklin

Регистриран: 29.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
-1
3

Рейтинг: 9

Място в класацията: 957

Коментари на merklin

Варненец се възмути: Ремонтират си апартаментите и изхвърлят отпадъците до блока (Снимки)

18:37:36 / 29.08.2019
2
3
По принцип, такъв тип отпадък е разрешен да се хвърля до казаните, a сметопочистващата съответният район фирма, трябва да минава два пъти седмично (имат си специален график за това) с камион открит тип и да ги събира. Забранено е единствено за електроника и електрически уреди. Така че, оплаквания - към общината или районното кметство.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X