Потребителски профил

ил бароне

Регистриран: 15.05.2015
Новооткритият салон ИЛ БАРОНЕ предлага всички видове услуги за домашният ни приятел. прически по каталог, подстригване,къпане,отстраняване на мъртвият косъм и подхранващи маски,ханд стрипинг, рязане на нокти, изстискване на перанални жлези и много други. Италианско качество на конкурентни български цени. Животните не се упояват, а се успокояват чрез ароматерапия и отпускащи масажи Т Тоuch вкл. в цената Всяка 10 процедура е подарък от фирмата Можете да останете с вашият приятел по време на тоалета. Продажба на Италиански храни и разпродажба на дрехи - 10 лв на дрешка Посетете ни https://www.facebook.com/pages/Il-Barone-Ltd/822978387751466?fref=ts
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X