Потребителски профил

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Регистриран: 25.06.2019
Все повече заобичвам животните,като гледам хората.....
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
35
33
2

Рейтинг: 43

Място в класацията: 446

Коментари на НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Варненци коментират: Не е нормално това, всеки ден има произшествия на новите кръгови! (снимки)

16:08:28 / 25.06.2019
33
2
Абе мамка му, кое е толкова трудно да караш в кръгово? Не са виновни кръговите- олигофрените, дето се паникьосват са за една сопа... Калпава ракета-космосът й крив!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X