Потребителски профил

Lampeduz

Регистриран: 20.06.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
-8
12

Рейтинг: 2

Място в класацията: 1056

Коментари на Lampeduz

Психиатър: Габриел, у нас умират деца! Вземай суперкомпютъра и отивай на Марс

23:16:04 / 20.06.2019
4
12
Колко трябва да е ограничен и късоглед някой, за да критикуват подобно начинание, по същия начин по който се плюе по каквито е да било скъпо-струващи научни, технологически и космически проекти. Не се замислят тези въобще че тези неща са които движат човечеството напред, нито че в случая това ще даде възможност на младите и на бъдещите поколения да се развиват в областите облагодетелствани от подобна машина, както и ще отвори сума ти работни места. Мария Габриел е еврокомисар по цифрова икономика, не е нейна отговорност да ни решава социалните проблеми, а да не говорим колко е преувеличено да се твърди как масово измирали у нас деца заради крайна бедност, все едно сме държава от третия свят...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X