Психиатър: Габриел, у нас умират деца! Вземай суперкомпютъра и отивай на Марс

18.06.2019 / 14:54 17

Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрия "Св. Иван Рилски", попиля Мария Габриел за закупуването на четвърти суперкомпютър за България.

Ето какво написа Гълъбова в личния си профил във фейсбук:

"12 лмн. евро за суперкомпютър. Какви суперкомпютри, какви 5 лева. Габриел, явно не знаеш, да ти кажа - у нас 25% от хората живеят под прага на бедност.

У нас умират деца, защото няма пари за ЛЕЧЕНИЕ, у нас събираме капачки за кувьози, у нас висши чиновници имат частни асансьори и тераси за милиони, у нас хора умират, защото не дочакват трансплантация и т.н. И т.н. Не се лендзи от телевизора с многохилядната си заплата в евро, ами ела тук и иди в Северозапада или....или си вземай суперкомпютъра и отивай на Марс. А нас ни остави да оцеляваме, затънали в МИЗЕРИЯ и КОРУПЦИЯ."

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
12
Lampeduz (преди 2 години)
Рейтинг: 2 | Одобрение: -8
Колко трябва да е ограничен и късоглед някой, за да критикуват подобно начинание, по същия начин по който се плюе по каквито е да било скъпо-струващи научни, технологически и космически проекти. Не се замислят тези въобще че тези неща са които движат човечеството напред, нито че в случая това ще даде възможност на младите и на бъдещите поколения да се развиват в областите облагодетелствани от подобна машина, както и ще отвори сума ти работни места. Мария Габриел е еврокомисар по цифрова икономика, не е нейна отговорност да ни решава социалните проблеми, а да не говорим колко е преувеличено да се твърди как масово измирали у нас деца заради крайна бедност, все едно сме държава от третия свят...
9
9
Oblak (преди 2 години)
Рейтинг: 843 | Одобрение: 278
Драги ми "Милане", казано на български, никой не коментира партията-майка или която и да е друга. И това не е демагогия, просто морална алегория!
39
23
Марио (преди 2 години)
Рейтинг: 8541 | Одобрение: 2006
Долу шайката!;)
108
42
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 87988 | Одобрение: 38118
ГЕРБ живеят в паралелен свят. Не виждат мизерията на хората, а само собственото си благоденствие от откраднатите милиарди. Имат нужда от тежък мощен шамар на изборите. Махнете им кметовете и ги вижте как ще се гърчат. Те това заслужават.
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
165
10
гарфилд (преди 2 години)
Рейтинг: 41458 | Одобрение: 15188
Огромно браво,на д-р Гълъбова.
166
10
anaconda921 (преди 2 години)
Рейтинг: 479 | Одобрение: 224
ГОЛЯМО БРАВО.И пак жена се намери да им го каже, а тези с топките (мъжете ) мълчат. ББ е без топки май?
154
9
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24197 | Одобрение: 7682
                       БРАВО.....много точно и на място казано ......пръскат се народни пари а народа гладува и умира.....
153
22
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 15195 | Одобрение: 7340
Е откъде политиците ни да знаят реалността? Те са богоизбрани.Тях няма кой да ги накаже.За тях законите в България не важат. Те не дават сметка на никого. Няма нито един осъден политик.Няма нито един политик с конфискувано имущество. И като прибавим, че народът спи непробуден сън, естествено, че политиците ще си правят каквото си искат.Не 12 милиона, а 12 милиарда даже могат да платят, защото колкото по-голяма е сумата, толкова по-голяма е парсата.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама