Психиатър: Габриел, у нас умират деца! Вземай суперкомпютъра и отивай на Марс

18.06.2019 / 14:54 17

Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрия "Св. Иван Рилски", попиля Мария Габриел за закупуването на четвърти суперкомпютър за България.

Ето какво написа Гълъбова в личния си профил във фейсбук:

"12 лмн. евро за суперкомпютър. Какви суперкомпютри, какви 5 лева. Габриел, явно не знаеш, да ти кажа - у нас 25% от хората живеят под прага на бедност.

У нас умират деца, защото няма пари за ЛЕЧЕНИЕ, у нас събираме капачки за кувьози, у нас висши чиновници имат частни асансьори и тераси за милиони, у нас хора умират, защото не дочакват трансплантация и т.н. И т.н. Не се лендзи от телевизора с многохилядната си заплата в евро, ами ела тук и иди в Северозапада или....или си вземай суперкомпютъра и отивай на Марс. А нас ни остави да оцеляваме, затънали в МИЗЕРИЯ и КОРУПЦИЯ."

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
12
Lampeduz (преди 4 години)
Рейтинг: 2 | Одобрение: -8
Колко трябва да е ограничен и късоглед някой, за да критикуват подобно начинание, по същия начин по който се плюе по каквито е да било скъпо-струващи научни, технологически и космически проекти. Не се замислят тези въобще че тези неща са които движат човечеството напред, нито че в случая това ще даде възможност на младите и на бъдещите поколения да се развиват в областите облагодетелствани от подобна машина, както и ще отвори сума ти работни места. Мария Габриел е еврокомисар по цифрова икономика, не е нейна отговорност да ни решава социалните проблеми, а да не говорим колко е преувеличено да се твърди как масово измирали у нас деца заради крайна бедност, все едно сме държава от третия свят...
9
9
Oblak (преди 4 години)
Рейтинг: 843 | Одобрение: 278
Драги ми "Милане", казано на български, никой не коментира партията-майка или която и да е друга. И това не е демагогия, просто морална алегория!
39
23
Марио (преди 4 години)
Рейтинг: 18571 | Одобрение: 3561
Долу шайката!;)
108
42
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
ГЕРБ живеят в паралелен свят. Не виждат мизерията на хората, а само собственото си благоденствие от откраднатите милиарди. Имат нужда от тежък мощен шамар на изборите. Махнете им кметовете и ги вижте как ще се гърчат. Те това заслужават.
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
165
10
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 48392 | Одобрение: 16067
Огромно браво,на д-р Гълъбова.
166
10
anaconda921 (преди 4 години)
Рейтинг: 479 | Одобрение: 224
ГОЛЯМО БРАВО.И пак жена се намери да им го каже, а тези с топките (мъжете ) мълчат. ББ е без топки май?
154
9
айки (преди 4 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
                       БРАВО.....много точно и на място казано ......пръскат се народни пари а народа гладува и умира.....
153
22
владо (преди 4 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Е откъде политиците ни да знаят реалността? Те са богоизбрани.Тях няма кой да ги накаже.За тях законите в България не важат. Те не дават сметка на никого. Няма нито един осъден политик.Няма нито един политик с конфискувано имущество. И като прибавим, че народът спи непробуден сън, естествено, че политиците ще си правят каквото си искат.Не 12 милиона, а 12 милиарда даже могат да платят, защото колкото по-голяма е сумата, толкова по-голяма е парсата.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама