Потребителски профил

Монализааа

Регистриран: 24.02.2013
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 5

Място в класацията: 1016

Коментари на Монализааа

ВАРНЕНЦИ СА ЕДИННИ, ИСКАТ КМЕТЪТ ДА СИ ХОДИ (СНИМКИ)

21:20:35 / 24.02.2013
0
0
Че, Варна не е в добро състояние е повече от явно! Но едно не мога да разбера... Скандира се долу Киро.. но има ли адекватен избор на друг кандидат за кмет? Дайте ми пример за такъв?? Аз гласувах и имам право на мнение. Лошото е, че този за когото гласувах получи 8 процента от гласовете на Варненци. И по лошото е това, че няма и как да получи повече... Не мислите ли, че всичко е предварително дирижирано? Не мислите ли, че и следващия ще е нечия пионка ... или ако случайно не е ... защо за Бога мислите, че всичко зависи от кмета, неговите правомощия са ограничени. Ами за общински съвет чували ли сте? Иво Иванов добре го е казал....
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X