Потребителски профил

KoKo

Регистриран: 08.01.2017
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
43
42
1

Рейтинг: 62

Място в класацията: 548

Коментари на KoKo

Съдът във Варна остави в ареста дилър, продавал марихуана на непълнолетни

20:34:47 / 17.01.2017
0
1
Проблема не е в това, кой продава, а това че има кой да купува. Ако това е бъдещото поколение на България по-добре да замълчим една минута в нейна памет.

Тази снимка трогна цяла България! Вижте какво се крие зад нея!

18:25:26 / 08.01.2017
42
0
"Промених си мнението" или си друсалка или пушилка. Коментара ти е като теб самия. Има добри хора, просто се броим на пръсти. Браво на момчетата за добрината, която са извършили. Много ме е яд , че децата ни ще трябва да живеят в тая кочина с такава мазна, гадна утайка от л.й.а.и и д.б.и.и без грам чувства и мисъл в това, което правят, пишат и говорят.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X