Тази снимка трогна цяла България! Вижте какво се крие зад нея!

08.01.2017 / 17:48 18

Ако съвсем сте изгубили вярата в доброто, то тази история със сигурност ще я върне. Снимката е публикувана преди часове във фейсбук от потребител с име Elica Kadreva и до този момент е събрала хиляди харесвания, споделяния и коментари! Вижте защо:

 

"Ще ви разкажа, какво видях току що от прозореца ми.
Един дядо и две баби минаваха по тротоара и мъкнеха с тях количка с доста голяма чанта. Не знам дали са неразумни или не са имали избор, за да излязат в тоя кучешки студ, но както и да е. В един момент дядото падна, бабите се опитаха да му помагнат, за да го вдигнат, но без успех. Може би му прилоша, не знам. Тъкмо се чудех какво да предприемем, обаче не се наложи. В този момент мина пожарна кола и едната баба и помаха. В първия момент си помислих, че просто ще отминат, но грешах. Спряха колата и веднага изкочиха 5, 6 момчета. Отидоха при дядото и бабите попитаха ги нещо, веднага върнаха колата назад и ги качиха в пожарната на ръце, като ги пренесоха като малки деца. След това останаха навън в този вятър и студ близо 1ч., защото в колата нямаше място за всички, докато най- накрая дойде линейката. Пренесоха отново дядото на ръце до носилката и помогнаха и на бабите да се качат. Не си тръгнаха докато линейката не потегли.
Тази случка многа ме развълнува и дори се разплаках, защото в последно време някак си свикнахме да устояваме на лошото и дори да не ни прави впечатление, но честно казано на доброто не издържах.На тези момчета искам да кажа само благодаря , че ми показахте, че все още има добри хора".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
30
2
1007 (преди 6 години)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 4686
Адмираций за пожарникарите !Нека има повече такива хора !
36
1
Karamel (преди 6 години)
Рейтинг: 20896 | Одобрение: 10501
Самият факт, че една толкова човешка и по правило съвсем естествена постъпка, се приема като "новина", не говори добре!
42
0
KoKo (преди 6 години)
Рейтинг: 62 | Одобрение: 42
"Промених си мнението" или си друсалка или пушилка. Коментара ти е като теб самия. Има добри хора, просто се броим на пръсти. Браво на момчетата за добрината, която са извършили. Много ме е яд , че децата ни ще трябва да живеят в тая кочина с такава мазна, гадна утайка от л.й.а.и и д.б.и.и без грам чувства и мисъл в това, което правят, пишат и говорят.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама