Потребителски профил

Цайс 51

Регистриран: 15.04.2019
Цайс 51 е дългогодишна ключарска фирма с офиси в три града от страната и няколко района в столицата. Производителят е лицензиран дилър и сервиз за някои от най-известните производители на заключващи компоненти като Abloy и Gerda Titan. Освен аварийно отключване, прекодиране и поправка на механични и електронни заключващи системи за врати, фирмата предлага автоключарски услуги за разнообразни марки и модели превозни средства. Във всяко ателие и в електронният магазин се откриват богата гама патрони, дръжки, катинари, автомати и аксесоари за ключове, заедно със съвременни автоключове и дистанционни управления, и ключарско оборудване за отключване, изработка и кодиране на ключ. https://kliuchove.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X