Потребителски профил

Aelita

Регистриран: 03.11.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10
-1
11

Рейтинг: 49

Място в класацията: 574

Коментари на Aelita

Всички в центъра на Варна гледат невярващо и питат: „Защо? На кого пречеше този цветарник?“

20:11:16 / 22.11.2015
4
2
Мястото на цветята е в градинките. Това разбитото е градинка. Цветарници са онези високите измишльотини( колкото човешки ръст), с които общината украсява!

Вече втора седмица: Цял клас не ходи на училище заради агресивен съученик във Варна (Видео)

23:16:21 / 12.11.2015
1
2
И аз забелязвам, че периодично се "изпищява" в медиите за "проблемно" дете в това училище. И все има протести на родители, което навежда на мисълта за режисиране. В репортажа и публикациите не се споменава какво е направило училището за овладяване на ситуацията, обаче се изтъква вината на майката. Предполагам, че тя не ходи на училище заедно с детето, така че ... нека директор, учители, психолози и педагогически съветници да си изпълняват задълженията, за които получават заплати. Най-лесното е да напишат жалбите и да изгонят детето. Чудя се защо не се намесва Комисията за защита от дискриминация в такива случаи???

Вече втора седмица: Цял клас не ходи на училище заради агресивен съученик във Варна (Видео)

22:01:02 / 12.11.2015
1
3
Училището изпратило ли е писма до родителите, че поведението им е противообществено и подлежи на санкциониране? Конституцията задължава родителите да изпращат децата си в училище. Целият клас трябва да бъде изключен за толкова натрупани отсъствия! 2 седмици!!!

Най-младият общински съветник във Варна е на 22 години

12:29:14 / 03.11.2015
1
1
Трябва ли да си луд, за да се довериш на един млад човек. Може и да се окажат верни предположенията на коментиралите по-долу, но защо да сме лоши пророци??? P.P ...леля съм, но на моя си племенник

Най-младият общински съветник във Варна е на 22 години

08:06:53 / 03.11.2015
3
3
В общинския съвет трябва да бъдат представени и младите хора на града ни. Да, със сигурност те нямат житейски опит, но да са надяваме, че и не са "обременени" от него. Нека да пожелаем на този млад човек да работи в полза на Варна с цялото си младежко дръзновение и да гласува по съвест.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X