Най-младият общински съветник във Варна е на 22 години

02.11.2015 / 18:18 14

Снимка: Личен архив

Автор "Варна утре"

Най-младият съветник в местния парламент на Варна е Борислав Нанков. Той все още няма навършени 23 години. Рожден ден ще празнува на 4 ноември, дни преди първата сесия, на която новите съветници трябва да се закълнат. 

Нанков бе с номер 24 в листата на ГЕРБ. В Съвета влезе с 250 преференциални гласа. Толкова имаше и съветникът Славчо Славов, но в жребия за преференциите победи Нанков. Така той влезе 7-и, а Славов - 8-ми според реда, по който беше подредена листата. 

Борислав Нанков е студент в Икономическия университет и от тази година е и член на Студентския съвет в учебното заведение. Той и част от младежката организация на ГЕРБ в "Приморски".

Конкуренция на Нанков за най-млад в Съвета, е осмият от листата на реформатори и патриоти Антоан Влаев. Той е на 24 години. Влаев стана съветник благодарение на преференциален вот, след като сам прави кампанията си във Фейсбук. 

Най-възрастният член на местния парламент, който като такъв ще бъде и почетен председател на първата сесия за този мандат във Варна е Ганчо Ганев. Той е на 75 години и е вторият съветник, влязъл от листата на НФСБ. Ганев е пенсиониран учител. 

Следващият най-възрастен в местния парламент е последният от съветниците на ГЕРБ - Пейчо Бюлбюлев. Той е около 70-годишен и е работил в районната администрация на "Одесос". 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Aelita (преди 4 години)
Рейтинг: 49 | Одобрение: -1
Трябва ли да си луд, за да се довериш на един млад човек. Може и да се окажат верни предположенията на коментиралите по-долу, но защо да сме лоши пророци??? P.P ...леля съм, но на моя си племенник
7
1
Добър (преди 4 години)
Рейтинг: 13347 | Одобрение: 9067
Младежко дръзновение, абе луди ли сте или това е леля му-коментатор. 
3
3
Aelita (преди 4 години)
Рейтинг: 49 | Одобрение: -1
В общинския съвет трябва да бъдат представени и младите хора на града ни. Да, със сигурност те нямат житейски опит, но да са надяваме, че и не са "обременени" от него. Нека да пожелаем на този млад човек да работи в полза на Варна с цялото си младежко дръзновение и да гласува по съвест.
8
3
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 110286 | Одобрение: 4991
Повече ще му отива на ЛЮК ,да грабне свететещия меч и да се сбие с Дарт Вейдър.......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
4
Losh (преди 4 години)
Рейтинг: 41319 | Одобрение: 11484
100 патрона не е зле за общински съветник на 22 , като открадне някой лев , всеки ден ще гърми нов гражданин . . .
26
5
Добър (преди 4 години)
Рейтинг: 13347 | Одобрение: 9067
Браво, момчето с този житейски опит и квалификация ще бъде страшно полезен за Община Варна. Направо да ти вземат от гимназията...:silly:
16
4
Losh (преди 4 години)
Рейтинг: 41319 | Одобрение: 11484
Е такива като тоя след 20 години ще имат парите на бойко и ще са най - наглите копеленца в страната ни , иска се да си дорасъл не само на години но и на акъл за такава хапка . . . 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама