Потребителски профил

Пиша на кирилица

Регистриран: 04.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
101
68
33

Рейтинг: 138

Място в класацията: 326

Коментари на Пиша на кирилица

От пооследните минути: Катастрофа с четири коли на пътя Варна - Златни пясъци

21:05:25 / 17.08.2019
3
5
Някой който се е намирал близо до пешеходната пътека е видял ято автомобили летейки с крайцерска скорост и си е казал: "Ей сега ще пресека лентите."

Не може да бъде! Откриха част от новия бул. "Левски" във Варна "по терлици", без Портних и без Бойко Борисов

21:20:47 / 14.08.2019
19
3
Хоризонталната и вертикална маркировка къртят. На вертикалната стрелките показват направо на хоризонталната те карат да смениш лента. Явно едната е за зимата другата за лятото.

Току-що съобщиха: Намериха тялото на удавилото се 14-годишно момиче в морето във Варна

11:52:34 / 14.08.2019
10
18
Тъжна история. По времето на бай Тодор на спасителните пунктове имаше някоя друга лодка. Сега такива не се наблюдават. Поне по един джет да бяха турили. Възниква въпроса защо се налага да ги спасяват след като е имало червен флаг и изобщо не е трябвало да допуснат да бъдат във водата. След като плажа е охраняем кой се грижи за безопасността на малолетни и непълнолетни? Би трябвало спасителите да питат всеки къде са родителите ти? Прави впечатление че спасителите в планината веднага се юркат да спасяват някой и после да му искат пари щото нямал застраховка примерно, а по морето всяка година се дават 10 пъти повече обаче спасителите все блеят някъде и го раздават неглиже.

Ади Радева се смее в ефира заради странно обявление от фирма

08:03:06 / 14.08.2019
15
0
Вместо да публикувате такива малоумни теми да бяхте пуснали една тема. Как ВиК Варна разпределя кубиците вода от главния водомер към отделните абонати въз основа на грешна формула от нейна си измислена наредба №4.

Ексцентричният ремонт за милиони на Шишковата градинка придоби нов още по-безумен вид. Как ще влезе пожарна или линейка, ако стане инцидент в училището?

13:10:57 / 12.08.2019
17
5
Паветата на кръстовището на Михаил Колони с Приморски направо кърти. Набиеш спирачки след наклона и в самото кръстовище изненада няма спиране. А кръстовищата са най-конфликтните за катастрофи: пресичане на траектории и заблеяни пешеходци смяна на светофари. Чакайте ситуации от всякакъв род.

Бандити заставят банкомати да плюят пари в София и Варна с руски метод

16:47:28 / 07.08.2019
2
0
Ползвайте ПОС терминали и никой нищо няма да разбива. И да не се туткате нека на ПОС терминала винаги да свети първия диод. Всяка сергия и магазин,  магазинерката с 2-3 GSM-a,  а ѝ се свиди да си вземе един ПОС термионал от първата банка.

Тежка катастрофа във Варна на магистралата към летището

13:53:39 / 04.08.2019
23
1
Левият стълб виждате ли как е прекършен по средата на заварката. Стои така от предната катастрофа когато един ТИР се подпря на него. Интересно е тия които обработват катастрофите нямат ли задължения да уведомяват където трябва и инфраструктурата да бъде обезопасена. Този стълб някой ден ще се стовари върху някой нищо неподозиращо МПС.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X