Потребителски профил

Дими

Регистриран: 30.03.2020
Д
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10
10
0

Рейтинг: 30

Място в класацията: 657

Коментари на Дими

Държавата заповяда: Всички задължително с маски навсякъде. МВР да глобява хората без маски

17:28:33 / 30.03.2020
7
0
Сега въпросът е какво е"открито обществено място" и от къде да закупим маски и на колко време да се сменят?

Катастрофа срещу ВИНС-а във Варна. Кола се заби в мантинелата

00:54:44 / 30.03.2020
3
0
Стоях на кръстовището на Винса посока спортна зала Морска градина летен театър когато колата профуча с висока скорост на десен завой (спортна зала посока Орбита) и резултта е ясен,не можа да го вземе....
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X