Потребителски профил

ekoplaneta

Регистриран: 10.02.2015
Аеробни пречиствателни станции Envi pur - технология BioCleaner® http://hg-sons.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-2
3

Рейтинг: 3

Място в класацията: 1053

Коментари на ekoplaneta

Даниела - най-интелигентната жена в света, която чистила входове, за да си плаща наема

12:15:33 / 14.04.2015
1
3
Така се получава, когато човек не знае какво да прави  с това, което природата му е дала. Вероятно тази интелигентност е за сметка на много други неща, които липсват, иначе няма разумно обяснение.....
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X