Потребителски профил

extremeattack

Регистриран: 26.06.2017
видеонаблюдение шпионска техника www.spy.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6
6
0

Рейтинг: 36

Място в класацията: 627

Коментари на extremeattack

Изграждат нова система за видеонаблюдение на 20 кръстовища във Варна

15:25:13 / 03.07.2017
1
0
По скоро пари да се инвестират в спийд камери и да се махнат катаджиите, на които им се дават постоянно пари във вестник. Плащаме им заплатите за да седят по цял ден на дебела сянка, без да вършат абсолютно никаква работа. 

Европол: Все още няма решение срещу разпространението на новия компютърен вирус

10:06:26 / 29.06.2017
1
0
Съмнителните имейли си личат и от другата страна на земното кълбо и все още не мога да си обесня с какъв акъл хората ги отварят. Или прочетат "Голи снимки на Никол Шерцингер и Гришо" и бам веднага кликват...с къв акъл незнам, толкоз ли са загорели, а после реват. Хакерите много добре са съумяли да се възплзват от адската тъпотия на хората...cheers

Термометрите ще се пръснат в събота! Чупим рекорда с 43 градуса

13:45:45 / 26.06.2017
4
0
Половината лято мина в дъжд, другата половина ще изкараме пред климатика. Това време вече не знае какво му се случва...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X