Потребителски профил

simq

Регистриран: 02.02.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
30
20
10

Рейтинг: 45

Място в класацията: 504

Коментари на simq

Бойко Борисов за болните от рак: "Сега като видят модерната техника и готините министри ще оздравеят!

18:28:46 / 03.04.2015
26
2
Майкоо, бахти тъпият човек! ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА! Колко е некадърен! Как може така да обижда сънародниците си? То бива, бива, ама такава простотия не съм очаквал. Шефа от горе гледа, и всичко се връща рано или късно. Проклет да е!

Майка на едно от ограбените деца във Варна: Нормално е да купиш телефон на детето си! Не е нормално да му го крадат!

22:43:03 / 01.04.2015
0
3
Ей лошият, за къв чеп са сложени тез учители на таз катедра? А? За ко им плащат? Заплатаджийки! Нали са учители, трябва да учат децата и да бъдат образовани. Училището трябва да те подготви за живота, а не за бабини-трънкини. Като не си вършат работата, да ги махат ве? Ама, то няма как да стане нали, недостиг на учители. Да вземат учителите да се стегнат и да се сдържат, че както вървят нещата с тези технологий дето навлизат, скоро и циганите вече ще ни управляват.

Майка на едно от ограбените деца във Варна: Нормално е да купиш телефон на детето си! Не е нормално да му го крадат!

22:22:08 / 01.04.2015
3
5
еи нормалния да не би ти да си купувал тоз телефон бе балък! тез пари да не би ти да си ги давал? я малко се замисли, живееш в миналото, влез в съвременния свят и виж че всичко е свързано с модерна техника, жената е решила да вземе скъп телефон на детето си, няма нищо лошо, все пак тя е тази която е дала парите. Мислете преди да пишете! То и държавата ни е такава, пълна с расисти!

Ето го пилота, който разби самолета в Алпите!

17:14:24 / 26.03.2015
1
0
Ето до какво води психиката на хората! Трепят се с самолети!

Влезте в "откритата" при ремонта гробница в центъра на Варна (Видео)

12:15:55 / 07.02.2015
0
0
Ако има злато под къщата ми, събарям я и няма да ми мигне окото! :Д
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X