Потребителски профил

ontime

Регистриран: 20.09.2017
Нямате време за посещение на различни специализирани магазини, живеете в отдалечен район на страната, искате да спестите финансови средства – това не са просто капризи, а изисквания, с които Онтайм се е съобразил напълно. Това е онлайн молът, в който всяко посещение завършва с реална покупка. Приложения за бита, електроника, подаръци, средства за забавление и продукти за отслабване и разкрасяване – това е само част от огромния асортимент, с който Онтайм е решил да ви зарадва. https://ontimebg.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X