Потребителски профил

Коко

Регистриран: 16.03.2020
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на Коко

Първа банка обяви кредитна ваканция в България. Хампарцумян: Банките нямат интерес да удушат клиентите си

12:59:10 / 16.03.2020
0
0
Кредитната ваканция е нещо хубаво в тази ужасна ситуация, с която всички заедно трябва да се преборим. Харесва ми реакцията на тази банка, дано повлече крак и другите да направят същото. Така клиентите ще се почувстват малко по-сигурни и спокойни в тези тежки времена, в които се налага да се живее.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X