Потребителски профил

Cveti

Регистриран: 02.01.2016
Ясновидство Не пресмятайте какво ще ви струва да получите ценен съвет днес,пресметнете какво ще изгубите ако се лутате в живота през следващите месеци и години! За информация и консултация -clarividencia@dir.bg , тел.0034 618281065 или скайп qsnovidstvo.tsvetelina НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ ЗА НАПРАВА НА МАГИЙ. Не развалям магий,давам индивидуални насоки как сами да се освободите. Не са ми нужни вашите лични данни,снимки или лични вещи/Нуждая се само от имената. Работя от Испания,консултацията е по скайп за извън Испания . За Испания по телефона. Не използвам карти,нумерология,асрология или каквото и да било. Ясновидството не означава гадаене а ясно да виждаш нещата.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X