Потребителски профил

V Maxprotect

Регистриран: 13.11.2018
V Maxprotect е фирмата, осигуряваща спокойствието на огромен брой частни имоти, търговски обекти и бизнес компании. Разчитаме на солидни ограждения, най-модерните системи за видеонаблюдение и видеодомофонни системи, картови системи и четци, биометрични терминали и антивзлом приспособления – секюрити обков, механични и електронни заключвания и защитна мъгла. Сред разнообразните устройства ще подберем най-подходящите за изграждане на високофункционална система за контрол на достъп, като подберем най-подходящата конфигурация за вашият обект. Цените на свръхкачествената услуга са изненадващо ниски! https://v-maxprotect.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X