Потребителски профил

Народни Танци Варна кв. Левски

Регистриран: 21.09.2015
Клуб " Звънчета " се препоръчва на хора , който никога не са танцували народни танци. Най -важното в клуба е , че темпото е по бавно и съобразено с нужното време за усвояване, репетиране и научаване на основните български хора от всички в групата. Клуб " Звънчета " гр. Варна кв. Левски ,репетират в хореографската зала на ОУ " Ч. Храбър " ул. " Студентска " 1 от 05-10-2015 стартира нова група за напълно начинаещи. Тел. 0879299699. https://www.facebook.com/groups/zvancheta/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X