Потребителски профил

Hristova14

Регистриран: 03.01.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10
-25
35

Рейтинг: -15

Място в класацията: 4518

Коментари на Hristova14

Как реагираха варненските ученици на новината, че утре ще е учебен ден...

23:11:44 / 03.01.2016
9
35
Вие, тези дето ходите на работа, може да си вземете такси, имате кола или поне приятел/ка с такава, който/която може да ви закара. Докато учениците сме с по 3лв на училище и трябва да мръзнем по спирките. Начукайте си го, без извинение, и ни пуснете дървена ваканция! =)
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X