Потребителски профил

Sunny

Регистриран: 10.08.2016
Your text to link here... www.prodavam.com.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
9
9
0

Рейтинг: 19

Място в класацията: 743

Коментари на Sunny

Читателски сигнал: До кога ще търпим мизерията във Варна!?

22:06:07 / 10.08.2016
7
0
Така като гледам тук няма тротоар нито пък детска площадка това е паркинг. Аз също живея тук и мога да ви уверя, че проблема не е от вчера. Когато казаните са препълнени тъй като с дни не минават да изчистят хората слагат боклука до казаните то просто няма как да се хвърли в казана защото той прелива. Когато дойдат боклукчийските камиони изпразват казаните, но другия боклук който е около тях не се сещат да го вземат.  
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X