Потребителски профил

varnabad

Регистриран: 18.03.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
85
-82
167

Рейтинг: 18

Място в класацията: 733

Коментари на varnabad

След повече от 2 години: Спартак отново ще тренира в своя дом. Ето кога

09:34:18 / 11.06.2019
2
4
абсолютна лъжа.ремонта не може да се приключи.не са предвидени средства за врати, разчертаване на игрище, за обновяване на пистата, за седалки на стадиона и т.н.Гняв

„Барометър България“: ГЕРБ с малка преднина пред БСП

12:03:43 / 17.05.2019
1
5
СТИГА СТЕ ПИСАЛИ НЕБИВАЛИЦИ.ИЗБОРИТЕ СА ЗА ДПС ,ГЕРБ и допълване от БСП и ВОЛЯ.

Изследователски център: БСП 33,4 %, ГЕРБ - 33 %

08:40:04 / 17.05.2019
1
3
ОТ ТЕЗИ ПРОСТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ."Патриоти за Валери Симеонов" настига ВМРО, „Коалиция за България" расте, "Демократична България".СТИГА СТЕ ПИСАЛИ НЕБИВАЛИЦИ.ИЗБОРИТЕ СА ЗА ДПС ,ГЕРБ и допълване от БСП и ВОЛЯ.

Инж. Каратерзиян: Очевидно управата на Варна не се интересува от здравето и живота на варненци!

08:07:01 / 14.05.2019
8
17
Тоя МИШОК след като го изгониха за далаверите му от Общината, само ръси простотии.Сега наглеца и за здравето почнал да се вайка.А тази негова фирма камара на геодезистите, между другото се използва само от него и не е някаква лицензирана институция на геодезистите в България.Просто и от тая страна се вижда  неговия егоцентризъм.

Търпението на варненци се изчерпа: Тъкмо асфалтират и след няколко дни пак се почва с къртенето

13:10:35 / 10.05.2019
6
23
има си технология, която се спазва.всичко става добре, което е важното.но мрънкачите са затова.а интересно каква е тая съвестна и разбираща варненка.тая сигурно си обича старите и мърляви улици, които с години не се пипаха.

Виктор и Ади показаха нещо смайващо на новия бул. „Левски” във Варна

09:32:07 / 08.05.2019
15
25
стига глупости.булеварда е страхотен.това е от изливните пилоти на обекта, които са кръгли във вертикала и отгоре се торкретират с бетон.

Варненец с пореден сигнал за проблем на новия булевард: Тези мантинели са нелогични и пречат! (снимка)

14:19:06 / 25.04.2019
24
43
ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ НА ТАКИВА КРЪСТОВИЩА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОСТАВЯТ.едно изключително важно и уникално съоръжение е на път на влезе в експлоатация. минавах, няколко пъти и е изключително удобно за шофиране.без съмнение е една изключителна нова транспортно инфраструктурна придобивка за града ни. всички, които плюят проекта, да не забравят това , че това е най-големият обект изпълняван някога тук.такива, като т.нар. ВЛАДО, винаги ще ги има.черногледството и късата памет са характерни за незадоволени вечно индивиди.Важното е , че нещата станаха и повечето хора във Варна са доволни от постигнатото.

Варна чака Бойко Борисов днес! Пристига да огледа свършеното на бул. "Левски"

13:45:26 / 25.04.2019
6
25
едно изключително важно и уникално съоръжение е на път на влезе в експлоатация. минавах, няколко пъти и е изключително удобно за шофиране.без съмнение е една изключителна нова транспортно инфраструктурна придобивка за града ни. всички, които плюят проекта, да не забравят това , че това е най-големият обект изпълняван някога тук.такива, като т.нар. ВЛАДО, винаги ще ги има.черногледството и късата памет са характерни за незадоволени вечно индивиди.Важното е , че нещата станаха и повечето хора във Варна са доволни от постигнатото.

Шефът на "Хидрострой": Кръговото на "Цар Освободител" във Варна е готово, правим всичко както обеща кмета Портних

13:55:43 / 21.03.2019
5
10
гарфилд. Точно този кмет започна това хубаво дело и общината под негово ръководство, тъй че нормално е заслугите да са най-вече към него.Във Варна никога преди това не е имало такъв мащабен проект. А относно ремонтите след строежа, едва ли ще има такива.Поне досега изпълнените нови инфраструктурни проекти в града ни говорят за това.

Шефът на "Хидрострой": Кръговото на "Цар Освободител" във Варна е готово, правим всичко както обеща кмета Портних

11:36:30 / 21.03.2019
11
6
Много ми е интересно, защо на всичко, което се прави за доброто на града само се плюе.Това, което става в града ни и което ще е факт е чудесно.Няма нищо по добро от добра инфраструктура в един град. Ще бъде забравено всичко, когато се случат нещата.Бъдете сигурни, че тогава всички в захлас ще говорят, колко хубаво е станало всичко. Знайни и незнайни герои ще се пъчат и хвалят с новото. Строителството е сложен занаят и то точно затова, защото хубавото от продукта се вижда само тогава, когато всичко стане готово.А иначе, това не е шефът на Хидрострой, това е само един служител на ръководен пост.ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ и вярвайте в доброто.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X