Потребителски профил

Утайка

Регистриран: 15.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
-1
5

Рейтинг: 19

Място в класацията: 664

Коментари на Утайка

Безхаберие на Общината вкарва варненци ежедневно в скандали, намесва се полиция (Снимки)

17:06:51 / 04.12.2015
2
0
Що се отнася до закона, няма нужда от припомняне.. то във Варна си съществува такова нареждане отдавна, но за да се изпълнява стриктно трябват приспособени места за кучета и много проверяващи, което няма да стане  ( абе то във заведенията се пуши вие за този закон се хващате?!) . Аз имам куче и го пускам на по-голяма полянка в моя район, защото просто няма къде другаде да го пусна. На тази полянка не ходят хора и не преча на никой, точно както са хората на този стадион, не разбирам какъв е проблема.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X