Потребителски профил

BBB

Регистриран: 25.01.2020
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
7
-7
14

Рейтинг: 33

Място в класацията: 571

Коментари на BBB

Любен Дилов-син: Глупаво е да има предсрочни избори, абсурд е БСП да изпревари ГЕРБ

12:43:52 / 14.09.2020
4
1
Този Аладинов какви императорчета, какъв Луи ХІV му се върти в злобната кратуна - хич не е оригинален с тъпите си волни съчинения. Досега мълча като задник, не го бяхме чули една критична дума да каже за този, когото нарича Императора-Слънце. Сега като се промени ситуацията, му се изясни, че сме били имали диктатор и реши да се прави на голям герой и да плюе наляво надясно. Пфуууууу долна злобна душица дето на умряло куче - нож вади.

Йордан Христов новият съпруг на мис Бикини от Къщата в Барселона пред Биволъ: Не ви ли е срам?

11:28:15 / 14.09.2020
1
5
Отвратителен мизерник е този Чобанов. Стигнах до 60-та секунда и потърсих къде да повърна, погнусена от уродливостта на този Чобанов. То бива бива да изпадаш в професионална низост, но този удари дъното.

Любомир Аламанов: Култът към личността или как разумът изчезна

09:37:02 / 14.09.2020
0
0
Аламанов - човекът, която няма друга позиция освен тази да мрази люто, човекът, който гради всичките си тези само и единствено върху обругаването и заливането с помия. Оставам с усещането, че има нещо много объркано в неговата глава и душа, има някакъв психологичен проблем и той го решава като отприщва този истеричен гняв. Ами господ да му е на помощ да си овладее демоните в главата, да спре да мрази и да излива кофите с помия върху другите, борейки се със собствените си демони и да се обърне към нещо по-позитивно и градивно. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X