Йордан Христов новият съпруг на мис Бикини от Къщата в Барселона пред Биволъ: Не ви ли е срам?

14.09.2020 / 10:26 14

Кадър: Youtube/Атанас Чобанов, Биволъ

Продължава сагата с Къщата в Барселона и предполагаемата връзка на Бойко Борисов с нея.

От сайта „Биволъ“ пуснаха поредното скандално видео в социалните мрежи, пише TVN.

То е с бизнесмен от България, с име Йордан Христов, който според показани документи във видеото е новият съпруг на „Мис Бикини“- Борислава Йовчева.

Двамата са сключили брак на 16 февруари тази година - точно пет дни преди на 21 февруари испанският вестник "Периодико" да публикува за разследването. Няколко месеца по-късно Христов определя този брак като "грешка" без да обясни какво има предвид.

Младата жена е спрягана като „обитателка на къщата в Барселона, за която се предполага, че е свързана с премиера Бойко Борисов.

Друго подозрение, което преди ден самият премиер отрече пред журналистката  Вилдан Байрямова в Кърджали, е че има дете от миската Борислава.

На въпрос дали това е така, Борисов, видимо смутен, каза „Не“.

Всичко това се разбират от публикация на "Бюро за разследващи репортажи и данни" (BIRD), чийто автори са журналистите от "Биволъ" Димитър Стоянов и Атанас Чобанов. От екипа са успели да открият Христов пред негов хотел в Приморско и да разговарят с него (част от реакцията му - във видеото в края на текста).

Красноречиво е.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
 Крис, светофарите след 22 часа не работят и тогава по трептенето на светлините от мпс скороста се разгадава от шофьори, които не са с дългогодишен стаж а от такива, които имат много километри зад гърба си, изглежда си пристрастен към колегата си и си доста ядосан стар или млад човек, но нека са млади децата ни, а ние остаряваме бавно, и освен това да ти кажа че аз съм карал в града с правите улици със 120 километра със зеленото джигули, когато бях на литър алкохолен концентрат и карах с 50-сетина километра, а джип с бясна скорост ме изпревари и корумпираните полюцаи го пропуснаха, а искаха да спрат мен след като си карах бавно и спокойно и избягах от коруцията, но аз съм се возил на мотора на познат преди 20-сетина години и той караше по правите улици на града ни със 140 километра в полунощ, и му имах доверие защото е тираджия и има много нбавити километри в целият Свят. 
2
0
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 50798 | Одобрение: 14453
ХА ХА ХА това ли е алибито на боико??? един прост селянин с връски. и да не пропускаме факта че тези конкурси мис това онова са предимно за набиране на елитни проститутки. от там идват и снимките от спалнята на боико които явно ползва такива услуги.
2
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 161005 | Одобрение: 7335
Милене....какво си карал не знам, че в Стара Загора карат със 120 обаче го разправяй на дедовия ми, или там светофари нямате....Знаеш ли, че спирачният път на мотоциклет при 100 км/ч е 45 метра, а при 120 км/ч е 68-70 метра......? Хайде по-полека с цифричките, че те избива на малоумие......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
0
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
 Крис пиша за моторите, които карат в града в който живея с прави улици и миризма на липи през лятото, да това е Стара Загора, не знам във Варна колко са ви прави улиците, не съм идвал там от десетина години, но тук само за отсечка от 200 метра, която виждам през терасата си, докато преброя до 5 и копелдакът с 1000 кубиков мотор е хвръкнал със стотина километра в час и се мисли за безсмъртен, но истината не е грозна както казва Партизанин, тя е потресаваща и разтърстваща, и това не са само "мотористи", които фучат със стотина километра а има и коли и джипове, които дори карат в насрещното движение със превишена скорост, а полчцаите си затварят очите при вида на скъпите и мощни возила, защото знаят че не всеки може да си ги пзволи, а товеа са крадците на народни пари в особено големи размери, които карат скъпи коли.
1
0
Мракобес (преди 1 месец)
Рейтинг: 10050 | Одобрение: 2030
Голям резил : )))) хахаахахах
4
0
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 15630 | Одобрение: 3405
Само бушони в този герб! Навсякъде поставени лица, във фирмите шефовете цигани,в търговете печелят бедняци и клошари за младите булки се женят поставени дъртаци.С две думи тотална помиярщина то и в италианската мафия няма такива машинации.
4
0
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 161005 | Одобрение: 7335
Този като го гледам, като се качи забравя за какво се е качил.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
5
BBB (преди 1 месец)
Рейтинг: 33 | Одобрение: -7
Отвратителен мизерник е този Чобанов. Стигнах до 60-та секунда и потърсих къде да повърна, погнусена от уродливостта на този Чобанов. То бива бива да изпадаш в професионална низост, но този удари дъното.
1
6
Milenkova (преди 1 месец)
Рейтинг: 1733 | Одобрение: 633
Чобанов и Стоянов са изгонени от сайта Биволъ преди седмица и вече не са журналисти на медията.
7
0
:) (преди 1 месец)
Рейтинг: 14817 | Одобрение: 5502
Този е истински патрЕот, отишъл е да шие едно курве, шито от самият Вожд. Друго си е да си баджанак с Вожда от ГЕРБ. Друго ти е самочуствиесто, като знаеш, че жената ти е дупена от самият Него! Пожарникаря! Вожда дето оножда, сега му харчиш парите. Не прекалявай обаче, тия пари са за купуване на гласове. Идват избори. Ще му трябват на Вожда, пък може да се видите, като доде да Оножда! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама