Потребителски профил

Corriban е неизкъпан и недоучен миризливец.

Регистриран: 12.10.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
24
8
16

Рейтинг: 28

Място в класацията: 671

Коментари на Corriban е неизкъпан и недоучен миризливец.

Борисов отива на посещение в Хашемитско кралство Йордания

17:30:13 / 12.10.2019
9
5
Corribane, празноглавецо, пак вмирисваш този сайт. Сайтът е поне за средно интелигентни хора, а не за недоучени и неизкъпани дебили, като теб.

Борисов отива на посещение в Хашемитско кралство Йордания

16:53:51 / 12.10.2019
10
6
Corribane, пак вмирисваш този сайт. Сайтът е поне за средно интелигентни хора, а не за недоучени и неизкъпани дебили, като теб.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X