Потребителски профил

profirms

Регистриран: 15.05.2019
Profirms предлагат правно-счетоводни услуги за всички малки, средни или големи представители на бизнеса. Списъкът с услуги включва от подготовка на документи за регистрация на фирма, до попълване на данъчни декларации, изготвяне на ГФО и подаването му към ТР и осчетоводяване на заплати, осигуровки и дори ДДС. По този начин, услугите гарантират пълно счетоводно обслужване. Офисът на фирмата се намира в град София, където всеки може да се консултира с квалифицираните юристи. https://profirms.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X