Потребителски профил

snezhiros

Регистриран: 02.07.2017
Ако се нуждаете от помощ при ремонта на жилището или офиса, разглобяването на различни конструкции или почистването на мазето, доверете се на Нашата фирма - кликни тук . Нашата фирма предлага услуги "кърти, чисти и извозва" на топ ниво. Действаме ефективно и скоростно къртене и разбиване на стени и огради. Също така с усърдие се трудим върху събаряне на сгради и тавани. Използвайте помощта ни и при създаване на отвори за врати и прозорци. И разбира се - почистваме и извозваме всички боклуци, останали след ремонта. Предлагаме под наем и превозни средства за отпадъци.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на snezhiros

За какво трябва да внимаваме при летните ремонти

14:59:12 / 02.07.2017
0
0
Опитът ми показва, че е голяма грешка да надценяваме собствените си умения. Обикновено по-евтино и качествено излиза просто да извикаш по-опитни майстори.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X