Потребителски профил

7UP

Регистриран: 11.07.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
11
5
6

Рейтинг: 35

Място в класацията: 630

Коментари на 7UP

България не помни такава кретения като тази във Варна! Общински рекетьори глобяват цяла улица дори без знак! Време е за оставки заради провала със Синята зона

12:13:51 / 20.07.2018
2
3
До гарата е промишлена зона и е нормално в почивните дни да е празно. В гъсто заселените райони нещата ще се променят драстично. До сега се намираха места понеже в еднопосочните улици се паркираше от 2 - те страни а сега поетапно полицаите разчистват с глоби едната страна на улиците и когато този процес приключи по всички улици сметката наистина няма да излезе. В правото няма закон в нито една държава в който да пише , че ако си купиш жилище в центъра на някой град то автоматично се лишаваш от правото да притежаваш автомобил , а да го "замениш" означава да го продадеш.

България не помни такава кретения като тази във Варна! Общински рекетьори глобяват цяла улица дори без знак! Време е за оставки заради провала със Синята зона

11:12:47 / 20.07.2018
2
2
Първо не карам таратайка, второ не съм Андрешко, така че не обиждай , това е признак на липса на възпитание. Освен това изпразват цели улици и сметките за броя регистрирани коли в района просто не излизат. Това е проста аритметика без никаква политика. Ако не немогат да се осигурят места за почасово паркиране значи така реализираната синя зона се обезмисля , а простите сметки това показват.

България не помни такава кретения като тази във Варна! Общински рекетьори глобяват цяла улица дори без знак! Време е за оставки заради провала със Синята зона

10:46:00 / 20.07.2018
5
1
С новата организация закриват много паркоместа и броя на колите на живущите и фирмените коли стават по-вече от местата. Как тогава ще се осигурят места за почасово паркиране, каквато уж е идеята на синята зона. Ще трябва да се строят многоетажни паркинги , каквито ако бяха построили с парите от синята зона нямаше да има недостиг на места и нямаше да подлудяват хората. За радетелите на чистия въздух ще кажа , че ако има места за почасово паркиране това означава постоянно да идват и да си отиват коли , което ще замърси въздуха по-вече отколкото ако някой дойде сутринта и си отиде вечерта.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X