Потребителски профил

jeanne

Регистриран: 07.02.2018
Свидетелство за заем между отделни лица Казвам се Мадам Жан ДИ ПАЛМА, бях измамен няколко пъти само защото съпругът ми и аз имаме нужда от заем, за да започнем малък бизнес. но за съжаление за нас, защото просто падахме върху нечестните хора, които ни измамиха, докато не трябваше да обясня проблема на приятел на съпруга ми, г-н Джордж, който просто ни даде имейла прекрасна двойка, която промени историята на нашето семейство. така че моля ви да не се оставяте да бъдете изтръгнати, но използвайте тази възможност и се свържете с г-н и ROSARIO PENA VALAZCO за целия проблем със заема. електронна поща: rosario.pena.info@gmail.com rosario.pena.info@gmail.com Благодаря ви за разбирането
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X