Потребителски профил

Най

Регистриран: 07.07.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
-3
6

Рейтинг: 7

Място в класацията: 988

Коментари на Най

Кошмарен сигнал от Варна: Изведох децата си на площадката, а там...ужас (снимки)

23:08:56 / 07.07.2016
3
6
Всички майки който ходим там сме безработни и се чудим как да замърсим детската площадка. Явно само можете да пишете негативни коментари, а замисля те ли се как бихте могли да накарате вашето дете което на 3 години да чисти тези боклуци, а и да виждате контейнери на близо...... Много пъти сами сме си чистели площадката, но се замислите, че в един момент на човек му писва. Ние излизаме да си играят децата, а не чистим. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X