Потребителски профил

ratm

Регистриран: 13.08.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
-8
12

Рейтинг: 2

Място в класацията: 1057

Коментари на ratm

Мъж от Варна пред "Петел": Сложих камера и видях кой ми реже гумите! Ще ми повярват ли в полицията? (Видео)

22:37:57 / 13.08.2016
4
9
До всички който са писали коментари, тук не става въпрос кой къде е паркирал въпроса е личен срещу мен и моето семейство. Та нали и аз живея в същият двор мястото пред нас колкото е негово толкова е и мойто. От десетки години паркирам там паркират и техните коли също. Просто колите и пукането на гумите са предмет на тозмоза срещу нас. Не става дума за тривиалните анти паркинг "битки". Адски наивно е да се мисли че става дума за спор кой къде да паркира. Нали за тези два - три месеца паркирах и целият район около вкъщи и пак имаше проблем пак гумите се пукаха със същото тънко шило и начин, по-няколко пъти. Миналото лято друг беше тозмоза в самият ни общ двор, това лято тозмоза "излезе на улицата" и в частност спрямо колите ни. Сега разбирате ли че това продължава от години и не е за самото паркиране където и да е. Да видим какво ще стане идното лято какъв ще е новият тормоз с нас.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X