Потребителски профил

beleff

Регистриран: 19.04.2019
Евтино злато Магазини Гранат предлагат изключително атрактивни сребърни и златни бижута, които всеки ценител на модата и ювелирното изкуство би оценил. Фирмата предлага винаги различни и модерни обеци с камъни, обеци Сваровски, сребърни висулки, златни висулки, годежни пръстени, пръстени с камъни. Тук е мястото, където ще намерите изгодни и качествени медальони, висулки, детски гривни, сребърни пръстени с камъни, златни пръстени, златни кръстове и висококачествени аксесоари от сребро и злато. Независимо от повода и от това дали търсите бижута за вас или за подарък, доверете се на многобрачието и качеството, което ви предлагат Магазини Гранат. Посетете двата физически магазина в гр. Враца или онлайн Магазини Гранат. https://www.magazinigranat.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
-2
2

Рейтинг: 8

Място в класацията: 976

Коментари на beleff
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X