Потребителски профил

sosvik

Регистриран: 11.06.2018
SOS Vik е сред водещите ВиК фирми в София, предлагащи експресни водопроводни услуги. Списъкът с дейности, които екипът на фирмата е решен да изпълни перфектно е наистина огромен – отстраняване на течове и други аварии, изграждане на нови ВиК системи, монтаж на санитарни компоненти и битови уреди, цялостни и довършителни ремонти. Водопроводът е сред най-важните съоръжения, чиято поддръжка и ремонт следва да се повери единствено в ръцете на квалифицирани водопроводчици. Вече знаете към кого да се обърнете. https://sos-vik.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X