Потребителски профил

bubolina.net

Регистриран: 23.11.2017
Добре дошли в магазин „БУБОЛИНА”, гр. Варна, кв. Възраждане 3, ул. Поп Димитър 3. Тук ще намерите богат и разнообразен асортимент от детски хранителни стоки; памперси; бебешки аксесоари; козметични продукти за малки и големи; почистващи и перилни препарати за дома; детски дрехи и много други артикули на български и световни производители. Всичко това на най-достъпни цени. ​ Продуктите, които предлагаме в нашия магазин са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. ​ Индивидуалното отношение към всеки един клиент е приоритет на екипа на магазин „БУБОЛИНА“. ​ ​ Ако имате въпроси или просто искате да научите повече за даден продукт, не се колебайте - ние Ви очакваме! ​ https://www.bubolina.net/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X