Потребителски профил

Ицо

Регистриран: 14.07.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
12
9
3

Рейтинг: 19

Място в класацията: 664

Коментари на Ицо

Ексклузивно от мястото! Първи снимки от жестоката катастрофа край Варна

16:02:11 / 10.08.2015
12
3
А, знаете ли, че подаването на мигач, не осигурява предимство? След като подадеш мигач, си длъжен да се увериш, че никой друг не е предприел маневра спрямо теб и едва тогава можеш да предприемеш своята.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X