Потребителски профил

vandim

Регистриран: 01.09.2012
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
-1
1

Рейтинг: 4

Място в класацията: 958

Коментари на vandim

НЕЩО УНИКАЛНО СЕ КРИЕ ВЪВ "ВИНИЦА"! ЗАПОВЯДАЙТЕ В КЪЩАТА НА 150 ГОДИНИ (СНИМКИ)

10:13:55 / 01.09.2012
0
1
Деси, къщата е наистина уникална. Само да попитам, със самолетни казна там? Щото нищо не се казва за пътищата по които сигурно си си изтръскала пломбите. Все пак до уникални кътчета е добре да се стига по нормален, а не по уникален начин. Май гледаш да не дразниш общинските готованци?!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X