Лара Златарева: Заплатите няма да паднат на половина от въвеждане на еврото, само цифрите

16.09.2022 / 20:31 6

Редактор: Виолета Николаева

"Дали ще ме чипират, дали ще има извънземни, които да ни превземат, това са все много плашещи неща, на които ние в България сме царе, според мен. Ние сме народ най-вярващ на врачки, в конспирации, вярващи, че някой ни мисли злото." - коментира актрисата Лара Златарева, известна като Кака Лара по Нова тв. 

"Но тръгвам от народопсихологията - "никой не го прави за мое добро", всички са убедени, че всичко това е с идеята да бъдеш прецакан. 

Заплатата щяла да стане наполовина, не няма да стане наполовина, само цифрите ще са на половина."  За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Нане (преди 1 годинa)
Рейтинг: 28222 | Одобрение: 4827
Тая е от златките нищо не разбира за нищо не става дрънка за пари каквото и наредят
2
11
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
За безмислиците благодарете на хампитата дето слагат минуси! И докато не спрат ще гледате такива работиии! Така и така не четете, какво да ви пише човек. Ай тургайте си минусите и дано ви става след това хахахахахахаах! Празът е много хубав зеленЧУК! Макео - ти ко ревеш не мога да разбера? Те ко та е бе аз за кого гласувам ,бе? Ти нали гласуваш за онова лай но - костя копейкин - ай къш там! 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
4
0
Hero (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27 | Одобрение: 7
Напълно съм съгласен! Винаги съм твърдял това в разговор с приятели. Подобна беше ситуацията, когато въведоха ДДС преди 30 години. Помните ли твърденията, че ако депутатът е богат, няма да краде? Ха-ха-ха! Клошарят ще открадне пари за една бира и цигари, милионерът - ?
Вие и Вас се пише с главна буква, ако се обръщате към един човек, в знак на уважение. Ако се обръщате към няколко души - с малка буква
12
1
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 294635 | Одобрение: 41770
Бях в Германия, когато смениха парите, но германците  си запазиха марките в банките....Ударът за германците, при най силната икономическа държава в ЕС беше зашеметяващ......Взема им 6-8 години да се стабилизираат.....А най-бедната държава в ЕС как ще се справи....? Никак.....освен за софиянци, но София НЕ е България и баба Лара да го дуга......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
11
6
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Ко ривеш. Нал гласува за собствените си палачи. Ми недей рива. Гат си тъп е за цял живот. Аре, заставай на рампата да те доят и стрижат, 🐑 ред ти е. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
2
12
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Мхм - вервай си! Заплатите ще останат такива , но цените ще са по 2! Каквото е било 1 лев ще бъде 1 евро! Гарантирам ви го! А заплатата ако е била 1000 лв. ще бъде 500 евро, може и по-малко да е. Всичко е спекула в тая нещастна имитация на държава. Жалка държавица сме с жалки държавници и алчни набедени за бизнесмени!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама