Скандално! Варненец направи на пух и прах ремонта на Спортна зала! Вижте за какво отидоха 22 млн. лв (снимки)

01.07.2015 / 11:23 19

Ремонтът на варненския Дворец на културата и спорта продължава да гълта милиони. Цената на отдавна чаканото разширение в най-обичаната зала за волейбол в България започна от 4,5 млн. лв, а сега е набъбнала до 22 млн. Къде отиват парите и какво получават срещу тази огромна сума варненци, а и всички госта на града, които се стичат за културни и спортни събития в любимата Спортна зала? Това пита във Фейсбук варненец, който поддържа групата „Искам нов стадион за Варна“ в социалната мрежа.

Като илюстрация той публикува снимка на доста дефекти, останали след ремонта. Те поставят под сериозно съмнение твърденията, че реконструкцията е дала нови 20 години живот на залата. „С тая мушама която вече се разлепя по стълбите и падащата ламперията с два пръста фуга, тая зала не я виждам и след 2 месеца. Някой пак ще каже „абе вие само плюете ли“, затова прилагаме и снимки. На тия снимки какво да правим, да подскачаме от радост ли? Да не забравяме ,че всичко това излезе около 22 000 000 лв! Затова ще търсим отговорност за всеки лев! Отчет от г- Портних за изхарчените пари!“, пише гражданинът.

Той е забелязал още доста нередности, като например, че указателните табели за местата в залата са хартиени, залепени с тиксо. Разочароващите гледки са събрани и в колажи, които вече се разпространяват между варненци.

 

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
6
plabov1080 (преди 4 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Този материал само подчертава необходимостта от представител на обществеността (народа) при контрола по приемането на ремонта, защото се гледа с други (неомаскарени и неподкупни) очи...
plabov
6
10
mopper (преди 4 години)
Рейтинг: 333 | Одобрение: 53
Ремонтът не е приключил...
24
4
taniato (преди 4 години)
Рейтинг: 38 | Одобрение: 18
Колкото и да продължава ремонта, резултата е смешен. Залата изглежда талашитена и пластмасова. 
27
6
zakluch (преди 4 години)
Рейтинг: 30175 | Одобрение: 5645
Типично по герберастки, заря да има, ленти да има, качеството не е важно 
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама