Треньор по мотокрос ще е заместникът на Цветан Цветанов! (снимка)

27.03.2019 / 18:19 11

27-годишният треньор по мотокрос Георги Недев е следващият в листата на ГЕРБ, който трябва да заеме депутатското място на Цветанов Цветанов, който по-рано днес подаде оставка като депутат заради скандала с евтините апартаменти от фирма "Артекс", пише "Борба".
 


В момента Недев е най-младият общински съветник във Великотърновския общински съвет. Шеф е на Младежи ГЕРБ в града. Бе едва на 24 г., когато попадна в листата за народни представители и се превърна във феномена 11/11. На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече от самия Цветан Цветанов.Той е завършил Педагогика на физическото възпитание във ВТУ "Св.св.Кирил и Методий". През 2014 г. създава и ръководи собствен мото клуб. Дългогодишен състезател по мотокрос. Със собствени средства изгради трасе край старата столица, на което води тренировките на 15 състезатели. Кандидатурата му бе издигната за председател на Федерацията по мотоциклетизъм на последното отчетно-изборно събрание.

Георги Недев започнал да работи на 15 години. „Работил съм в строителството. Товарил съм дърва – това най-дълго съм го практикувал, взимаха ме всеки път, когато бях свободен. Не ми тежеше работата и това ми помогна много, когато отидох на бригада в САЩ“, усмихва се Георги. После разказва, че и той, като повечето млади българи, мечтаел да отиде в Америка и да устрои живота си там.

Заминал, когато станал студент във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. „Записах се в специалност, която си беше точно за мен – нали съм спортист, избрах „Педагогика на физическото възпитание“. Мислех си, че тази специалност е „пей сърце“, обаче се оказах доста зает с лекции, семинари, че и с летни лагери, които също носят кредити. Но ми харесваше да уча това, а и нали беше начин да замина на бригада. Ходих две години с твърдото намерение да остана там“, признава Георги Недев, цитиран от "Борба".

Първата година тръгнал с оферта да бъде чистач в аквапарк. Работил точно един месец и го повишили в супервайзър. Това рязко увеличило обема на работата му, но той бил доволен. След аквапарка всяка вечер ходел в пицария, където докъм 23 часа правел пици. Прибирал се вкъщи с колело, което карал без ръце, защото и двете му били заети да придържат пиците, които шефът давал на своите работници. А сутрин започвал деня си на плажа, където подреждал чадъри. С офертата от плажа тръгнал следващото лято. И понеже бил предприемчив, завъртял „собствен бизнес“. Започнал да продава по долар сладоледи и вода.

„Американците са много открити хора. Няма проблем да ги заговориш, не са мнителни, не гледат изпод вежди. Отговарят. И аз комуникирах на плажа с кого ли не“, разказва Георги. 

Той твърди, че влиза в политиката покрай свой съученик. Ивайло, който е син на търновския кмет Даниел Панов. „От него започнах да слушам за каузи в политиката, за мисия, за решения… После влязох в младежката организация на ГЕРБ, а сега съм й председател“, разказва Георги. Там видял смисъла да бъдеш полезен. И на местно, и на централно ниво. При ГЕРБ се работи така, че да има полза за хората. Увереността му, че това е вярната посока, е причината, през 2015 г. да приеме номинация и да бъде част от листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници.

Тогава бил на едно от последните места в нея и не се и надявал, че ще влезе в местния парламент, просто помагал в кампанията. Изпитал голяма радост от огромния брой хора, които са го подкрепили, така че днес да е най-младият съветник във В. Търново. Възприема това и като огромна отговорност."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
4
Чичо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33260 | Одобрение: 4575
Ха-ха, любимец 11.Ухилен
3
2
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 30194 | Одобрение: 4719
Даже не е ВИФ!!!
13
2
Stoikov (преди 1 годинa)
Рейтинг: 23 | Одобрение: 13
"Там видял смисъла да бъдеш полезен. И на местно, и на централно ниво. При ГЕРБ се работи така, че да има полза за хората. " Пълни глупости...  Тровят и промиват младите мозъци. Имам много приятели които са искали да привлекат в младежката си оргнизация. Това е просто начин да получат повече млади гласоподаватели с измамни обещания и нереални статистики и резултати. 
6
4
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Той този сто пъти по-добре стои и има визия от цървулан Цветанов  , досега защо не го пуснахте малко да поработи в парламента ?
12
2
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 32520 | Одобрение: 11055
това ли е бъдещето на герб? следващия министар да не е някои бакшиш? имат фудболен садия имат мма боец сега и това учител по физическо. останаха ли кадърни хора в тази партия или само мутри и корумпирани дебили? имало ли е някога културни и васпитани хора в тази партия???

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама