php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Национален протест пред Министерски съвет стягат заведенията

21.01.2021 / 15:30 1

Национален протест стягат заведенията в страната. Той ще е под наслов „Марш към свободата”. Протестът ще се състои на 27 от 12:00 часа пред Министерския съвет, което съвпада с правителственото заседание. Това се случва няколко часа, след като от Щаба заявиха, че засега не предвиждат отваряне на заведенията у нас, като решението ще бъде взето най-рано на 31 януари, предаде trafficnews.bg.

Ето и цялата позиция на протеста от двете браншови организации:

„Основният дълг и отговорност на СЗБ и БАЗ е да защитават интересите на нашия бранш. Отново сме изправени до стената, след като месеци наред бяхме заблуждавани с подвеждаща информация. Ние оставаме единственият затворен бизнес на фона на тълпите в други сектори от търговията, които не са от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ! Единственото ни желание беше да работим. Неправилното управление на пандемията и държавата ни отнеха правото на труд и препитание. Без стабилни и задоволителни идеи и решения за компенсирането ни. Ние наблюдаваме, че затварянето не е временно, а се превърна в постоянно.

Цената на затварянето доведе до фалити, разорени семейства и повече болни хора, защото здравеопазването в България е платено!
За нас няма друго възможно решение, освен да обявим несъгласието си с тази поредна несправедливост и дискриминация спрямо бизнеса ни. Обявяваме национален протест и апелираме всички бизнеси, засегнати от заповедите за забрана на работа, да ни подкрепят в уречения ден и час!

Искаме отваряне на ВСИЧКИ затворени бизнеси”Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
владо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 15111 | Одобрение: 7206
"Искаме отваряне на ВСИЧКИ затворени бизнеси"........според мен към исканията трябва да се добави и "ИСКАМЕ ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ В МИНИСТЕРСТВАТА И ПАРЛАМЕНТА" ......ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВА  НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ- това е единствения правилен подход към оправяне на държавата

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik